Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Радост за мештане Рибара

Igra kolo naokolo - Ribare 2015Дом културе у насељу Рибаре био је централно место дешавања двочасовне приредбе у оквиру „путујућег“ каравана „Игра коло наоколо“. С обзиром да се у селу годинама није одржавао културно – уметнички програм, јер није било уређене просторије за тако нешто, догађај је био веома посећен од стране, како мештана Рибара, тако и околних насеља.

Посетиоце су том приликом срдачно поздравили Топлица Радосављевић, председник Месне заједнице „Млава“ Рибаре и г– дин Сафет Павловић, председник општине Жагубица.

Председник је искористио прилику да у неколико речи ода почаст преминулом суграђанину Небојшти Илићу, који је обављао функцију председнику СО Жагубица.Такође је најавио и финалне радове на згради Дома културе који подразумевају израду фасаде и уређење спољашњег дела зграде, као и остале активности које ће бити обављене у Рибару, а и по осталим насељима.

Према речима самих мештана, стекао се утисак да су веома поносни на оно што је урађено у самом насељу, као и на културни догађај који је те вечери организован у њиховом селу. У интервјуу за локалну телевизију „Хомоље“, грађани су посебно исказали задовољство председнику општине Жагубица на труду и залагању.

Вече је остало упамћено по доброј атмосфери, а уређени Дом културе биће коришћен за различите потребе, као што су окупљања, организовање скупова и славља  мештана Рибара.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji