Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Пут Кучево - Жагубица добија на значају

1Put Kucevo-ZagubicaРадови на путном правцу који спаја две општине - Жагубицу и Кучево преко насеља Осаница, настављени су, као што је и обећано, насипавањем ове деонице у дужини од 8. километара.

Пут који је пробијен недавно, после више од две деценије на иницијативу председника општине Жагубица, а у сарадњи са председником општине Кучево, полако добија праву функцију и значај.

Председник општине Жагубица Сафет Павловић, који је обишао поменуте радове, истакао је да се коначно ради на правцу који је до сада био недоступан грађанима.

„Од Министарства пољопривреде добили смо 6 милиона за асфалтирање брдских и атарских путева, а локална самоуправа аплицира са исто толико новца па ће из тих средстава бити одрађено преко 20 км пута. За предстојеће активности по насељима, материјал се припрема у локалним позајмиштима, а до краја грађевинске сезоне биће урађено преко 100 километара брдских и атарских путева“, истакао је председник.

Уређење путева трајаће све док временски услови то буду дозвољавали, а циљ локалне самоуправе је да сви фреквентни атарски путеви, приоритетни локалном становништву, буду уређени како би мештани брже и безбедније долазили до својих имања и обрађивали пољопривредно земљиште.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji