Exchange 4 176

САЈАМ МЕДА2018

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Весели караван „Игра коло наоколо“ започео у селу Крупаја

Igra kolo naokoloОвогодишњи весели караван под називом „Игра коло наоколо“ започео је у насељу Крупаја протеклог викенда.

Под покровитељством општине Жагубица, а у организацији Културно – просветног центара „Јован Шербановић“ уприличен је добар програм који су реализовала културно -  уметничка друштва из Крепољина, Жагубице и Лазнице представљајући репертоар песама и игара на својствен начин.

Сада већ комплетно уређени Дом културе у селу Крупаја, било је центално место дешавања, прве приредбе у оквиру каравана „Игра коло наоколо“ што је и представљало посебну драж, поготову узимајући у обзир да поменути објекат није реновиран више од 20. година.

Програм је отворио председник општине Жагубица Сафет Павловић, који је у поздравној речи истакао:

„Моји сарадници и ја настојаћемо да у Крупаји урадимо све оно што је обећано у кампањи 2012. од стране коалиције СНС – СПС. Поред Крупаје, такође обећања испуњавамо и у осталим насељима по приоритетима. Врло брзо ћемо, поред уређеног Дома Културе, простора за пензионере у селу Крупаја, средити још једну просторију где се можете окупљати и реализовати разне активности“, навео је Павловић.

За мештане села Крупаја, гостољубиве домаћине, организовани догађај представљао је  посебно задовољство узимајући у обзир чињеницу да се приредбе не дешавају често. Разонода и забава јесу циљ одржавања „путујућег“  каравана кроз сва насеља у жагубичкој општини, а наредна приредба заказана је већ предстојећег викенда у Рибару.  

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji