• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Ускоро радови на путу Лазница – Каменица – Жагубица

 Uskoro radovi na asfaltiranju puta Laznica Kamenica ŽagubicaОпштина Жагубица аплицирала је за финансијска средства код Министарства привреде, за изградњу деонице пута од насеља Лазницe до Жагубице, преко Каменице, по основу kонкурса које је расписало поменуто Министарство јула месеца 2017. године.

По основу Јавног позива, а у склопу реализације Пројекта „Градимо заједно“ средства су одобрена, па је с тим у вези,дана 30. маја 2018. године уследило и потписивање уговора.  

Уговор је са представницима Министарства и извођачима радова, који су имали најповољнију понуду и изабрани су на спроведеном тендеру, потписао заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић.

Радови ће захтевати максимално ангажовање, а с обзиром да предстоји лепо време, Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица, изразио је наду да ће се активности спровести без проблема. Према најавама, извођач ће бити уведен у посао за око 15 – так дана , када се на градилиште очекује и долазак представника Министарства привреде Србије.  

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=q2AKkvz9CSk{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB