Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана радионица на тему „Женско предузетништво“

1Radionica na temu Zensko preduzetnistvoОпштина Жагубица је 29. децембра била домаћин састанка на тему „Предузетнице у агробизнису – женско лице агробизниса“. Излагања предавача била су занимљива и конструктивна, а присутне грађанке су се лепо дружиле учествујући на истој. Основни циљ организовања ове врсте радионице је да се заинтересованим женама покаже и прикаже како да на најлакши начин домаћи производи могу најбоље бити признати на тржишту. О томе како да домаћи производи Хомоља добију бренд, а домаћице сертификате говорили су : Драгана Стојановић, организатор предавања, Дејан Чорогар, представник фирме Делта аграр, и Мирела Стојиловић из књиговонствене агенције центра за једнаке пословне могућности „Едука плус“.

Присутне је поздравио и Радиша Милошевић, начелник одељења за привреду и еконимски развој општине Жагубица, истакавши да се на пољу развоја предузетништва за жене на подручју општине спроводе предавања са мотивима афирмације и стручног усавршавања врсних домаћица које на квалитетан начин своје производе могу представити широм земље.

Радионицу је организовала Општина Жагубица у сарадњи са домаћицом Милосавом Гроздић из Жагубице која своје врхунске производе већ годинама уназад представља на различитим сајмовима и манифестацијама здраве хране.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji