• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Извештај са Седнице Oпштинског већа

 Sednica opštinskog većaСедница Општинског већа општине Жагубица, јубиларна 100 – та по реду, одржана је у среду, 16. маја 2018. године.

Дневни ред садржао је више од 40 тачака, које су разматрали већници. Теме су биле:

Захтев Предшколске установе "Полетарац" Жагубица за сагласност и утврђивање броја деце за 2018/2019 годину, Захтев Удружења пчелара „Врело Млаве„ Жагубица за финансијску помоћ, Молба Опште болнице Пожаревац за донацију, Захтев Удружења власника шума за доделу канцеларије, Захтев Планинарског клуба "Браничево" за финансијску помоћ, Захтев Савеза слепих Србије за финансијсирање у 2018. години, Захтев предузећа "Дарком" ДОО Жагубица за суфинансирање деактивације громобрана, Предлог Одлуке о уступању објекта у катастарској општини Осаница на привремено коришћење компанији „ФЦЦ ЕКО“ д.о.о. Београд, Информација о припремљености система одбране од града за 2018. годину, Захтев Републичког хидрометеоролошког Завода за набавку противградних ракета, Захтев Регионалног центра Министарства одбране за санацију крова зграде суда, Захтев Савеза слепих Србије за финансијсирање у 2018. години, Захтев друштва за борбу против шећерне болести „ Плави круг“ Жагубица за финансијску помоћ и остала текућа значајна питања.

На Дневном реду били су и захтеви суграђана за финансијску помоћ које ће, према одлуци чланова већа, разматрати надлежне институције и установе у општини.

Седницом је председавао Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=KHG5PyP9jjk{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB