• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Одржана XII Скупштина васпитача Браничевског округа

 Skupstina vaspitacaСкупштина васпитача Браничевског округa  XII по реду, у организацији Удружења васпитача “Васпитач плус”, одржана је недавно у Пожаревцу.

На скупу су били и директор и васпитно особље Предшколске установе “Полетарац” Жагубица, а говорило се о избору верификационе комисије, извештају о раду Удружења у протеклом периоду, доношењу одлуке за председника, верификовању мандата члановима Управног одбора удружења и појединачним питањима.

За председника Удружења васпитача изабрана је досадашњи председник, васпитач Ана Штериоска, а за председника Управног одбора Данијела Јовић.

Тема су такође биле и презентације студијског путовања у Словенију , као и презентација радова са сусрета васпитача Браничевског округа и Балканских сусрета васпитача. Радове су презентовали васпитачи из Пожаревца, Петровца, Великог Градишта  и Жагубице.

Директор Предсколске установе “Полетарац” истакла је да су  студијска путовања веома битна за саму установу, јер доприносе квалитетнијем раду, а посебно прецизирала сарадњу са свим релевантним факторима који доприносе ефективности у обављању посла.

Предшколска установа "Даница Радосављевић" из Пожаревца  оправдала је епитет доброг домаћина, а  презентовани радови примери су добре праксе васпитача Браничевског  округа.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=xh3zuxa2JLw{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB