• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Вртић “Полетарц” прославио 32. рођендан

 32 rodjendan Vrtica PoletaracЈош једну годишњицу успешног рада и постојања обележила је Предшколска установа „Полетарц“ у Жагубици.

Догађај поводом прославе 32. годишњице постојања вртића, увеличали су бројни гости, представници јавних предузећа и установа, представници ресорних одељења општинске управе, гости из Браничевског и Подунавског округа, директори вртића са којима Предсколска установа има добру сарадњу, као и родитељи деце из матичних одељења установе, тако и подручних група вртића.

Публици се пригодним говором обратио и помоћник председника општине Душан Милосављевић, истичући посебно да ће се капацитети установе „Полетарц“,у складу са могућностима, проширити, како би сви малишани који испуњавају услове, могли да користе услуге вртића.

У културно – забавном програму деца су, уз помоћ васпитача, приказала део наученог. Различите кореографије, праћене разноликим костимима, обиловале су у готово двосатном програму, а громки аплаузи публике потврдили су да је приредба протекла веома успешно .

Прослава 32. годишње постојања и рада „Полетарца“,а уједно изавршна приредба поводом испраћаја још једне генерације предшколаца, завршена је песмом „Довиђења драги васпитачи“.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=N64KobUQ1DU{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB