• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

“Индор” КУП такмичење стреличара Србије

 Indor KUP takmičenje strelicara Srbije u ZagubiciУ организацији стреличарског Савеза Србије и Стреличарског клуба “Кнез Лазар” из Петровца на Млави,30. октобра одржано је “Индор” КУП такмичење стреличара Србије.

На такмичењу је учествовало девет клубова из Београда, Панчева, Шабца, Ниша, Новог Сада и Темерина,као и домаћи клуб “Кнез Лазар” чији су чланови постигли добре резултате. Млади стреличари општине Жагубица, којима је ово било прво такмичење, освојили су седам медаља: четири златне, две сребрне  и једну бронзану.

Медаље су одсвојили  Ана Пајић и Стефан Мартић у категорији млађих пионира, Ања Младеновић, Милена Милојевић, Маријана Стојићевић  и Вељко Стојановић  у категорији старијих пионира  и Катарина Шушуковић,  кадеткиња.

Десеторо стреличара из општине Жагубица, како је навео тренер Срђан Илић, вредно тренирају два пута недељно, а велике битке им тек предстоје.

Наредно такмичење за које се увелико припремају стреличари општине Жагубица , чланови клуба “кнез Лазар“, биће одржано у Београду на Кошутњаку, 06. новембра.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=MBmyWmuoYuQ{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB