• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Наставак уређења сеоских путева у Лазници

 Asvaltiranje ulice pored groblja u LazniciЛокални и сеоски путеви и улице чије је сређивање водећи приоритет руководства општине Жагубица, уређују се планираном димнамиком, а временски услови у другој половини месеца октобра погодују путарима, те се завршни радови изводе без проблема. Тако су у селу Лазница 24. октобра окончани радови на асфалтирању Гробљанске улице,а терен су обишли заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић и директор Дирекције за изградњу и развој Милан Симић.

По речима заменика председника општине Жагубица, дужина улице која је асфалтирана износи 300 метара. Део новца партиципирали су грађани, а део локална самоуправа у односу 50 : 50.

„Након ове улице следи уређење улице у селу Милановац, где такође део новца партиципирају грађани, и асфалтирање паркинга код зграде Старог Дома културе и Пчеларске задруге у Жагубици“, истакао је Ивковић. 

Асфалтирање улице поред сеоског гробља у Лазници које су партиципацијом помогли мештани, завршено је пре зиме, како је и обећано, што је за становнике ове улице итекако значајно. Мештанин Ратко Шћопуловић, рекао је да је задовољан изведеним радовима и истакао да се на асфалтирање „Гробљанске улице“ чекало дужи низ година.

Још једна улица у Лазници чије је сређивање предвиђено планом локалне самоуправе,завршена је у потпуности,а до краја грађевинске сезоне, док временске прилике буду дозвољавале, планирано је још доста активности и по осталим насељима у жагубичкој општини.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=DxU6T9_ELfU{/videobox}   


© 2022 Општина Жагубица
design by XB