• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Реновирана школска фискултурна сала у Лазници

fil.sala LaznicaРадови на реконструкцији учионица Основне школе „Јован Шербановић" у Лазници  су при крају док су радови на реновирању  фискултурне сале завршени, па ће деца из овог насеља након више година имати боље услове  за школовање.

Како основна школа "Јован Шербановић" у Лазници улаже напоре у стварању што бољих услова за боравак и рад ученика и наставника а у чему  помаже и општина Жагубица, увелико се ради на реконструкцији постојећих просторија, те су председник општине Жагубица, мр Саша Огњановић као и заменик председника, Љубиша Јовкић обишли радове на реконструкцији учионица. Ова школа ће напокон имати оне услове као што их је пре више година имала, онда када су све учионице биле у фунцији, па чак и боље.

"У складу са обећањима које смо дали, да ћемо деци обезбедити боље услове за рад и школовање, данас се налазимо у основној школи "Јован Шербановић" у Лазници. Обишли смо радове који се изводе на школским учионицама у основној школи, као и завршену фискултурну салу, где ће деца моћи да обављају своје физичке активности и то у бољим условима него што су раније били, јер је сала била неупотребљива. Оно што остаје деци је да уче, а на нама, општинској власти и на нама старијима је да им омогућимо што боље услове. За идућу школску годину, основна школа у Лазници имаће адаптиране и реновиране све просторије које служе ученицима", изјавио је председник општине Жагубица, мр Саша Огњановић.

Са наставом у сређеним учионицама како директор школе, Станиша Зрнкаревић каже, почеће већ при крају месеца када се очекује завршетак радова .

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=xe8GtgMTwNE{/videobox}

 

 

 


© 2020 Општина Жагубица
design by XB