• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Општински услужни центар постоји због вас и ваших свакодневних потреба

-Pisarnica u Opstinskoj upravi ZagubicaУ услужном центру зграде Oпштинске управе Жагубица, поред матичне службе, службе дечије заштите и одељења за рад и радне односе, налази се и писарница где се оверавају рукописи и потписи на приватним исправама грађана и преписи на свим исправама за које је овлашћена Општинска управа.

Праву информацију о томе која се документа могу оверити у Општинској управи, грађанима свакодневно пружају референти на пословима пријема поднесака и овере потписа и преписа Слађана Шушуковић и Мерима Ђурђевић:  

“Странке су у могућности да овере пуномоћје, сагласности, овлашћења, купопродајне уговоре, изјаве за здравствену, социјалну и дечју заштиту и личну карту. На писарници се такође врши и пријем поднесака, овера захтева за комуналну, грађевинску и путну инспекцију, захтеви упућени Општинском већу и локалној пореској администрацији. По евидентирању и завођењу поднесака и осталих аката исти се прослеђију служби која их обрађује, тачније сви акти, жалбе, захтеви и документи који улазе у општину прођу кроз писарницу, ту се заводе и прослеђују даље. Самом овером потврђује се веродостојност и аутентичност докумената који су мештанима потребни. Оно што је такође важно да суграђани знају јесте да се одређени документи могу верификовати искључиво у судској јединици јер тако налаже законска регулатива, па се сходно томе у Општинској управи, на писарници, не могу оверити документа везана за непокретности“, истакла је г –ђа Слађана Шушуковић, референт на пословима пријема поднесака и овере потписа и преписа.

Запосленима на одељењу где се оверавају и истовремено издају докумената, обављање овако одговорног посла, увелико олакшавају  љубазност и добар приступ грађанима.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=26nbi_16e00{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB