• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Фудбалери Хомољца започели припреме – на проби нови играчи

-FK Homoljac zagubica poceo pripreme za prolecni deoФудбалери Фудбалског клуба “Хомољац - АСА“ из Жагубице у недељу, 07. фебруара  почели припреме за пролећни део првенства , где ће се у зонској лиги “Дунав” такмичити са  укупно 15  клубова.

Фудбалери Хомољца потрудиће се да докажу да у шампионату заслужују исту позицију од оне на којој се тренутно налазе, а то је прво место на табели.

Председник првог  фудбалскиг тима општине Жагубица Данко Јовкић, пожелео  је играчима добар и вредан рад, одличне игре и победе, а након првог тренинга истакао да су у клубу сада 25 фудбалера од којих је 15 омладинаца на шта је посебно поносан, јер је клуб, како истиче, успео да се избори да се прошле године оформи и омладинска лига.

Капитен екипе Владан Милошевић, рекао је  да ће сви сложно кренути у нову годину, јако, без предрасуда, што ће донети и добре резултате.

“Имамо добру управу и добре играче, те се надам најбољем. Играчима желим добру игру и да наступамо јединствено, јер смо и до сада добро сарађивали. Такође добродошлицу желим иновим играчима ида се осећају као код куће”, рекао је капитен екипе.

Прву утакмицу фудбалери Фудбалског клуба “Хомољац – АСА ” играће  средином марта,  а биће гости фудбалском клубу Шапине из Шапина.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=aRF2Guz9BBo{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB