• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Потписивање уговора са стипендистима општине Жагубица

-Potpisivanje ugovora o dodeli stipendijaСвечано потписивање уговора поводом додела општинских стипендија, свим ученицима и студентима који су за то стекли услове, обавњено је у петак 08. јануарау Жагубици.

”У циљу улагања у образовање, општина Жагубица је једна од ретких у Србији која сваке године додељује стипендије, јер је то по мишљењу локалног руководства улагање у будућност. Заједно са мојим тимом реализовао сам нимало лак задатак како би се помогло онима који заиста то и заслужују“, истакао је прилоком потписивања уговора председник општине Жагубица Сафет Павловић.

У име општинске комисије за доделу стипендија, присутнима се обратио Горан Милинковић, пожелевши свима да остваре циљеве зацртане на почетку преступне 2016. године:

„Општина је и ове године из свог буџета издвојила три и по милиона динара и мислим да је издвојени новац у ове сврхе за свако поштовање. Студенти основних и мастер студија, као и ученици средњих школа новац ће добити у десет месечних рата, а за 11. апсолвената биће додељен у шест месечних рата. Укупно имамо 50 стипендија основних студија, 5 мастер, 5 ученичких стипендија и 11  апсолвентских. Одлукама које су донете висина стипендије иде од две па до девет ипо хиљада динара, што је за сваку похвалу“, рекао је Милонковић.

Председник општине Сафет Павловић,  је ученицима и студентима са којима је потписао уговоре, поручио такође, да новац добро искористе и истакао да ће исплате сигурно бити редовне, и да ће прва рата бити исплаћена већ крајем јануара месеца.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=VJoYuWWw_Wg{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB