• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Екипа "Дулкан" Жагубица- финалиста турнира у Крепољину

 dulkan 1Претпоследњи турнир у малом фудбалу у серији турнира у општини Жагубица завршен је у насељу Крепољин, а финалне утакмице одигране су у понедељак 14. августа. Такмичење које се убраја у једно од успешнијих по квалитету екипа које су узеле учешће окупило је бројне љубитеље фудбала, а  личне утиске изнела је и председник Скупштине општине Жагубица Оливера Пауљескић  и тим поводом истакла, да је општина спремна да и даље помаже омладини у свим спортовима за које се јави интересовање,  а да такође и помогне културне догађаје у виду различитх манифестација, које се као и турнири организују по готово свим насељима.

Иначе турнир у Крепољину 2017. године окупио је 14 екипа, а један од организатора Данијел Петровић, захвалио је свима који су помогли у организацији, бројним спонзорима и локалном руководству које увек излази у сусрет и помаже такмичење, не само у Крепољину већ и осталим  насељима. 

Узимајући у обзир чињеницу да се у исто време одржавају и такмичења у суседним општинама, свеукупни утисак  организатора је да је турнир у малом фудбалу „Крепољин 2017“ веома добро пропраћен, јер су екипе пружиле максимум, за шта су заслужено добиле и пехаре и новчане награде.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=E0IsDo7rxhY{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB