• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Завршни радови на фасади цркве у Лазници

 Radovi na crkvi u Laznici 2017Црква Светог великомученика Георгија  у Лазници већ наредне недеље добиће лепши спољашњи изглед  јер се  послови на уређењу фасаде приводе крају. 

Председник општине Жагубица Сафет Павловић, обишао је радове  како би се уверио којом динамиком теку активности и како би лично са извођачем радова и члановима Црквеног одбора прецизирао детаље око сређивања спољашњости верског објекта.

 

Јереј лазничке и селиштанске парохије Данило Глишић посебно је нагласио да су ово први радови на екстеријеру цркве после готово 30 година, што додатно велича цео ток посла који финансирају Министарство Правде Србије и општина Жагубица.

Радови ће према његовим речима бити завршени за верски празник Петровдан 12. јула, тако да ће становници Лазнице свакако  имати лепшу цркву.

Обзиром да општина Жагубица има добру комуникацију са надлежним Министарствима Републике Србије помоћ ће пружати  и на даље у верским и другим  областима колико могућности то  буду дозвољавале,  како би се мештанима обезбедила што бољи услови и како би квалитет живота био лепши. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=xxrSjuuqD8M{/videobox} 


© 2022 Општина Жагубица
design by XB