• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Фолкорни Ансамбл „Младост“ из Крепољина у Хрватској

 KUD Mladost iz Krepoljina gostovao u Hrvatskoj 2018Фолкорни Ансамбл „Младост“ из Крепољина гостовао је 17. и 18. марта у Републици Хрватској у општини Борово у североисточном делу Вуковарско-сремске Жупаније. Срдачно су дочекани од стране домаћина, чланова  Културно – уметничког друштва “Бранислав Нушић” из истоименог насеља, а повод за гостовање било је учешће на концерту чиме је отворена сезона наступа које приређује домаће Културно -уметничко друштво пет пута у току године.

  

Публици су представљене различите кореографије, како гостију тако и домаћина а неизоставна је била и размена поклона у знак дугогодишње успешне сардање.

Учесници прогама су посетиоцима  приказали најбоље из репертоара, а председници друштава су на послетку исказали и своје импресије.

Миланче Милојковић, председник Ансамбла „Младост“ захвалио је пре свега општини Жагубица на финансијској подршци, као и домаћинима на изузетном гостопримству.

Члановима Ансамбла “Младост” осмех и позитивност на наступу није недостјала, чиме су у потпуности оправдали поверење домаћина, Културно – уметничког друштва „Бранислав Нушић” из Борова, а посебно локалног руководства општине Жагубица које за путовања несебично пружа  материјалну подршку.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=ivxlQn2ItKU{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB