• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Заслужена признања и ове године за произвођаче из општине Жагубица - Етно сајам 2021.

Регионална смотра прехрамбених производа намењених тржишту, припремљених по традиционалним рецептима, на традиционални начин, 15. Eтно сајам хране и пића, одржан је од 25. до 28. новембра, у Београду.

Општина Жагубица, већ по традицији учествује у оквиру штанда Регионалне Привредне коморе Браничевског и Подунавског Управног округа,  а произвођачи се труде да се сваки пут изнова представе што боље и квалитетније, а самим тим тако и своју општину најбоље презентују.

Мало је рећи да је штанд општине Жагубица и ове године био један од најпосећенијих,  а  излагаче су последњег дана Сајма обишли и Сафет Павловић, председник општине Жагубица  и Оливера Пауљескић, председник СОЖ. Том приликом су, кроз разговор, излагачима пружили и додатну мотивацију да и на даље вредно раде и доприносе, а  такође и угостили бројне посетиоце и уважене личности из других општина.

Излагачи жагубичке општине и ове године, неизоставно су са сајма понели и престижна признања, у категорији сирева и робној групи производи од воћа, а награде су отишле у руке газдинства Србице и Зорана Николића из Крепољина и Милосаве Гроздић из Жагубице.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB