• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15
Vakcinacija građana i u ambulanti u Milanovcu

Вакцинација грађана и у амбуланти у Милановцу

Ослушкујући потребе грађана, а ради што масовније имунизације, Дом здравља Жагубица је у сарадњи са локалним руководством општине, оформио је још један пункт за вакцинацију.

Наиме, већ постојећа амбуланта у селу Милановац, сад је место где теренска екипа за вакцинацију спроводи имунизацију мештана првенсвено из Крепољина и околних насеља, који желе да се вакцинишу, а немају заказан термин за вакцинацију и нису се пријавили преко портала Е-управа.

Могућност да се мештани од сада вакцинишу и у Милановцу кинеском синфарм вакцином, је од изузетног значаја, показала је анкета присутних грађана из готово свих села надомак Крепољина. 

Добра организација Дома здравља Жагубица и још боља сарадња са локалном самоуправом жагубичке општине још једном се показала као делотворно решење у циљу  сагледавања проблема мештана.

Спровођење вакцинације против тренутно актуелног вируса ковид 19, је и у амбуланти у Милановцу, а уколико се укаже потреба и у још неком насељу, сигурно ће допринети и већем одзиву суграђана да приме вакцину и тако заштите себе и своје породице.


social housing125 x 125

© 2021 Општина Жагубица
design by XB