Rezultati 10. kola OFL Žagubica i raspored utakmica 11. kola
Штампа

Резултати 10. кола ОФЛ Жагубица и респоред утакмица 11. кола

Након 10. кола Oпштинске лиге, екипа тв Хомоље у сарадњи са Фудбалским Савезом општине Жагубица, и ове недеље доноси вам најзанимљивије детаље са терена, резултате и стање на табели.

На 6 утакмица постигнуто је укупно 30 голова, а најубедљивије победе забележиле су екипе Хомољац и Селиште.

Након 10. коло на табели, прво место и даље је задржала екипа „Младост“ са 25 бодова, 2 бода мање има екипа „Хомољац“, док се „Слога“ налази на трећем месту са 19 бодова.

У суботу је екипа из Селишта на свом терену дочекала екипу Близнак Медвеђица , а ово је била прилика да се подсетимо и на улагања која су опредељена за свлачионице и остале објекте на стадиону у Селишту.

У недељу је екипа Хомољац била домаћин екипи  Вуковац 98. У 9 до сада одиграних утакмица екипа Хомољац,  бележи 7 победа и две са нерешеним резултатом . И овај пут срећа је били на страни домаћина. До краја јесењег дела првенства деле нас још три кола.

За крај подсећамо све гледаоце да се утакмице према донесеним  мерама одигравају без публике на стадионима, а да су за сва службена лица која се налазе око терена обавезне маске и прописана дистанца.