• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

СУПЕР пројекат у кампањи Образовање је важно

Са задовољством вас обавештавамо да је СУПЕР пројекат укључен у активности националне кампање о подршци ЕУ сектору образовања у Србији – ОБРАЗОВАЊЕ ЈЕ ВАЖНО коју покреће Делегације Европске уније у Србији.

Wеб сајт кампање је www.euzatebe.rs/obrazovanje . На овом сајту мозете да видите све информације о кампањи као и планиране активности.

Имајући у виду наше заједничке активности на промоцији значаја предшколског васпитања и образовања у вашој локалној заједници и шире, позивамо вас да учествујете у овој кампањи у којој је предвиђено да достављате групне дечије радове, цртеже, видео записе и да на тај начин покажете да је вртић инспиративна средина за интегрисано учење, да је вртић за сву децу. Радове можете да шаљете на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. од 23. новембра до 15. децембра 2020. Од изабраних радова биће припремљен календар за наредну годину. Поред тога, кампањом ће бити промовисан сектор образовања као и предшколство кроз оглашавања на билбордима, постерима у јавном превозу, а успешна прича са видео записом о подршци ЕУ предшколској установи је већ припремљена.

С обзиром на епидемиолошку ситуацију у земљи, није могуће одржавање догађаја, посета нити било којих директних активности. Стога је кампања окренута ка онлине активностима. Кампања ће званично бити најављена на РТС1 у јутарњем програму, у понедељак, 23. новембра 2020. кад се очекује гостовање министра Ружића и амбасадора Фабриција, шефа Делегације ЕУ у Србији. Циљ ове промотивне и медијске кампање је да се јавност у Србији информише о унапређењима у сектору образовања која су резултат значајних улагања ЕУ у претходних 15 година.

Кампањом ће бити истакнута бесповратна финансијска подршка ЕУ у претходним, садашњим и будућим активностима усмереним на модернизацију образовног система, са циљем да подигне свест јавности и интересовање младе популације за активности ЕУ у реформи образовања. Активности у кампањи биће реализоване у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, као и са другим релевантним институцијама и партнерима.


img 663

social housing125 x 125

© 2022 Општина Жагубица
design by XB