• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Потписани уговори за доделу стипендија

 Stipendije za studente 2017Локална управа општине Жагубица наставља традицију  доделе стипендија за ученике, студенте и апсолвенте мастер и докторских студија, који су задовољили услове Конкурса објављеног новембра месеца 2016. године.  

Уговоре је са корисницима потписао председник општине Жагубица Сафет Павловић, који је у обраћању истакао да локална самоуправа улаже напоре да помогне сваком ученику и студенту, а самим тим и породицама.

„Иако мала општина, по много чему смо препознатљиви“, рекао је председник општине у обраћању,  где је и захвалио  премијеру Србије Александру Вучићу, на напорима које улаже за општину Жагубица на пољу путне инфраструктуре и првенствено разматрању могућности за отварање нових производних погона за упошљавање младих, што је један од главних циљева како би се омладина задржала на овим просторима.  

Председник општине Жагубица  је са корисницима стипендија уговоре потписао десетог фебруара у присуству начелника Општинске управе Смедеревке Буцкић, референта комисије за доделу стипендија Мериме Ђурђевић  и сарадника.

Према речима председника општинске комисије за доделу стипендија Горана Милинковића, ове године додељено је 86 стипендија:  од тога 11 ученичких, 56 студентских , 13 апсолвентских  и 6 стипендија за мастер и докторске студије.  

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=mjHgwwTfOGk{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB