• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15
II sednica SO Žagubica

Одржана II Седница Скупштине општине Жагубица

На II Седница Скупштине општине Жагубица, одржаној у среду, 21. октобра, једногласном одлуком 19 присутних одборника, усвојене су 18 тачака Дневног реда, међу којима Решење о образовању и именовању Општинског савета родитеља за 2020/21, Решење о образовању и именовању члана Школског одбор ОШ „Моша Пијаде“ Жагубица, као и Предлог  решења о разрешењу и именовању два члана Школског одбора Техничке школе у Жагубици.

Усвојен је Предлог решења о усвајању извештаја о раду ПУ“Полетарац“, као и Предлог решења о давању сагласности на стратегију за унапређење предшколског васпитања и образовања општине Жагубица за период од 2020. до 2025. године.

Усвојен је и Предлог решења о образовању Комисије за спровођење поступака давања у закуп пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Жагубица и именовању председника и чланова комисије.

Скупштином је председавао заменик председника Скупштине општине Жагубица Миле Перић, а седници су присуствовали заменик председника општине Предраг Ивковић, помоћник председника Душан Милосављевић, начелница Општинске управе Смедеревка Буцкић, као и представници установа и институција.


© 2021 Општина Жагубица
design by XB