• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Председник општине Жагубица Сафет Павловић присуством увеличао скуп припадника школе резервних официра Билеће

Припадници бивше пешадијске школе резервних официра Билеће, некадашњи питомци, и ове године одржали су традиционално дружење окупивши се у Жагубици. Скуп је и ове године, неизоставно помогла општина Жагубица, а госте из општине Кучево дочекао је и први човек општине Жагубица, председник општине Сафет Павловић.

Председник општине Жагубица разговарао је са гостима о актуелној ситуацији, као и битним питањима од значаја за две суседне општине који ће допринети бољитку двеју општина - Кучева и Жагубице, а што је најважније и развоју ових општина у сваком смислу, подразумевајући стварање услова за лепши и квалитетнији живот грађана. Поред конструктивних разговора, дружење је обележено и кроз размену поклона у знак захвалности.

Због тренутно актуелне епидемиолошке ситуације, припадници бивше пешадијске школе резервних официра Билеће нису могли да отпутују у Билећу, где се, по традицији, окупљају, већ више од једне деценије, средином јуна месеца, али су се у сваком случају, неизбежно и овај пут, подсетили прве највеће школе живота.

Поновно виђење билећанаца заказано је за следећу годину  у исто време, када ће се смотра припадника пешадијске школе резервних официра из свих крајева бивше Југославије, уколико услови дозволе, одржати у Билећи.


© 2021 Општина Жагубица
design by XB