• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Произвођаци из општине Жагубица задовољни пласманом робе преко портала Локални пазар

Захваљујући сарадњи општине Жагубица и РРА Браничевског и Подунавског Управног округа, пласман домаћих производа са подручја Хомоља  до крајњих потрошача никад није био лакши и бржи, а све захваљујући порталу „Локални Пазар“.

Иницијатива за овакав пројекат потекла је за време трајања ванредне ситуације, али се и даље наставља као успешна веза између произвођача здравих, домаћих производа и купаца.

Локална самоуправа подржала је овај пројекат како би кроз његову реализацију оснажила пољопривреднике са ових простора.

Штаје то локални Пазар и како се пријавити? Одговоре на та питања можете добити у Општинској управи општине Жагубица, у канцеларији саветнице на пословима пољопривреде и руралног развоја Драгане Милосављевић .

Локални Пазар спаја све своје кориснике потпуно бесплатно, и верује да међусобна подршка  јача сваког појединачно, као и целокупну заједницу.

Сви пољопривредни произвођачи са територије општине Жагубица, као и предузетници у малим и средњим предузецима могу се регистровати у базу Локални Пазар на следећи начин: од личних података потребно је име, презиме, назив фирме или пољопривредног газдинства и понуда производа које желите да пласирате путем Локалног пазара.

Пољопривредно газдинство ”Јовић” у селу Јошаница отпочело је пластеничку производњу цвећа расада и поврћа још 2012. године. Уз подршку Локалне самоуправе општине Жагубица, газдинство Јовић данас има производњу у 7 пластеника, а управо Локални Пазар допринео је да лакше, брже и ефикасније пласирају своју робу.

За све додатне информације и пријаве  можете се обратити  на број телефона 062 80 98 320.     Драгана Милосављевић.

Локални Пазар је добра прилика да ваш производ потпуно бесплатно,  добије пласман какав заслужује и да сви купци до њега могу стићи брже и лакше.


© 2020 Општина Жагубица
design by XB