• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Презентација Јавних позива и конкурса НСЗ и услуга РПК у Жагубици

Национална  служба за запошљавање филијала Пожаревац , организовала је 11. марта, презентацију јавних позива и конкурса НСЗ за 2020. годину и услуга Регионалне Привредне коморе Браничевског и Подунавског Управног округа.

Све присутне је на почетку поздравила Соња Мирић Младеновић, директор НСЗ филијале Пожаревац, а скуп привредника отворио је Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица.

На презентацији су говорили  Тамара Ивковић, директор Регионалне Привредне коморе за Браничево и Подунавље, са сарадницима и Соња Мирић Младеновић, директор НСЗ филијале Пожаревац са сарадницима. 

Јавни позиви и конкурси из Републичког буџета 2020.-те, расписани су 28. фебрура, са различитим темама које се углавном односе на услове и начин конкурисања, субвенције послодавцима и незапосленим лицима.  

Упошљавање нових људи, различитих образовних профила свакако јесте и један од главних циљева, а између осталог и предизборних обећања локалног руководства општине Жагубица, тако да је скуп привредника, директора јавних предузећа и установа са подручја општине Жагубица и овога пута, већ другу годину за редом оправдао очекивања.  


© 2022 Општина Жагубица
design by XB