• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Након три деценије општина Жагубица добила нову електромрежу

У циљу што бољег и ефикаснијег снабдевања електричном енергијом грађана општине Жагубица, уз добру сарадњу и подршку Електодистрибуције Зајечар испоставе у Жагубици и локалне самоуправе општине Жагубица, спроведен је највећи пројекат  у овој области у последњих тридесет година.

„На 12 најкритичнијих  локација у готово свим насељима општине Жагубица,  промењена је комплетна електромрежа, старе дотрајале бандере и жице промењене су новим , што у многоме доприноси бољој снабдевености, мањем обиму могућих кварова,  али и сигурности грађана“, истакао је шеф испоставе Електродистрибуције  у Жагубици Данијел Петровић.

Екипа РТВ „Хомоље“ обишла је и локацију Јасеновац где се, упркос лошијим временским условима радови  успешно приводе крају.

Село Рибаре добило је такође велики део нове електромреже, где је уграђено 420 метара кабловског снопа.

У Крепољину електрификациона мрежа замењена је у улици према школи и такозваној грчкој мали , а у селу  Милатовац промењена је електромрежа на две локације, једној која води уз реку , а друга улица је такозвани пут према Селишту.  Мештани  за овакве потезе имају само речи хвале.

О преосталим локацијама и радовима спроведеним у овој области на територији општине Жагубица , грађани општине Жагубица биће обавештени у наредним информативним емисијама на Телевизији „Хомоље“ Жагубица.


© 2020 Општина Жагубица
design by XB