• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Аутомобилиста из Крепољина вицешампион у држави и региону

Да улагања у спорт  општине Жагубица кроз многобројна спортска удружења нису узалудна и да њихови чланови итекако заслужују пажњу, најбоље потврђују резултатима које постижу.

Овога пута велики респецт за члана Аутомобилско спортског удружења “Хомоље – рели тим” из Крепољина, који је на недавно одржаном међународном сајму спорта у Београду, понео вицешампионску титулу у аутомобилизму. На сајму су представљени најбољи у свим спортовима у 2019.години, а изузетан резултат остварио је, заузевши једну од водећих позиција српског и међународног аутомобилизма, 21-једногодишњак из Крепољина, члан “Хомоље-рели тима” из овог места.

Скроман у изјавама, али лављег срца док је за управљачем аутомобила на релијима, Ненад Коларевић, члан “Хомоље-рели тим” Крепољин, брзо је привукао пажњу публике и стручно мишљење жирија, и брзо остварио огроман успех. Брзина је ипак, како истиче овај рели возач – за терен, а не улицу, те позива све заинтересоване добре возаче да се придруже овом спортском удружењу, да брзу вожњу покажу на правим брдским рели стазама, а не на градским улицама.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB