• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Конференција фудбалских клубова Општинске лиге Жагубица

Конференција фудбалских  клубова Општинске лиге пред почетак првог кола јесењег дела првенства за такмичарску 2019-2020. годину, одржана је у просторијама Општинске управе у Жагубици.

Присутнима се најпре обратио Сафет Павловић, председник општине, а конференцији су присуствовали представници ФСО Жагубица и руководство свих клубова са територије општине.

На састанку је одређен састав лиге, распоред такмичења и извучени  парови првог  кола за утакмице које ће бити одигране предстојећег викенда.

Како је истакао председник општине, циљ локалног руководства да свако насеље има свој фудбалски клуб је врло брзо постигнут, услови на терену ће бити репрезентативни, а све зарад што већег омасовљавања спортских активности.

Поред клубова Општинске лиге, са територије општине има и клубова који играју у вишим ранговима такмичења – у оквиру окружне Браничавско - Подунавске лиге такмичи се ФК“Рудар“ Крепољин, а у оквиру Међуопштинске фудбалске лиге „Млава“ играју:  ФК „Полет СД“ Суви До, ФК“ Јасеновац“ Крепољин и  „Борац“ Вуковац.


© 2020 Општина Жагубица
design by XB