POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Општина Жагубица узела учешће на 13. Сајму eтно хране и пића

13 Sajam etno hrane i picaРегионална смотра прехрамбених производа намењених тржишту, припремљених по традиционалним рецептима, на традиционални начин, одржана је од 21. до 24. новембра у Београду.

Реч је о националним специјалитетима, производима карактеристичним за ужа географска подручја, најчешће ручне израде и од органски гајених сировина. На манифестацији су учествовали произвођачи из различитих крајева Србије.

Општина Жагубица представљајући производе карактеристичне за подручје Хомоља, на свом изложбено – продајном простору привукла је велики број посетилаца, а излагачи су представлили оно најбоље:  квалитет и оригиналност:

Како би трпеза приређена за госте Сајма, организаторе и домаћине била још богатија поред вредних домаћица из Хомоља, побринули су се и ученици Техничке школе из Жагубице.    

Највећу и најстарију смотру произвођача традиционалних прехрамбених производа - Сајам етно - хране и пића 2018, посетили су и преставници локалног руководства општине Жагубица, начелница Општинске управе Смедеревка Буцкић, заменик председника општине Предраг Ивковић, помоћник председника општине Душан Милосављевић, као и сарадници Одељења за привреду и економски развој, који су под окриљем Регионалне привредне коморе Пожаревац и у сарадњи са Регионалном привредном комором уложили велике напоре да се општина Жагубица на самом сајму представи у најбољем светлу.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji