• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Финале турнира у Крепољину - 2019.

Финално вече турнира у малом фудбалу Крепољин 2019. обележила је добра атмосфера, одлучна борба на терену уз присуство многобројне публике и навијача.

Ове године учешће је узело 10 екипа сениора, а у ревијалном делу финалне вечери своје фудбалско умеће показали су полазници школе фудбала “Горњак” Крепољин, а узбудљиво финално вече завршено је следећим резултатом:  3. Место припало је екипи “Горњак Оаза тренд Осаница”, 2. Место екипи “Боске керамика “ из Шетоња, а победнички пехар припао је екипи “Клуб 64” из Петровца на Млави. Награде и пехаре доделио је заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић, који је овом приликом најавио узбудљиву спортску јесен која нас очекује од септембра месеца.

Под генералним покровитељством општине Жагубица турнир у малом фудбалу Крепољин 2019., организовала је МЗ “Горњак” Крепољин и ФК “Јасеновац” Крепољин.

Сви љубитељи фудбала и страствени навијачи имаће прилике да и даље уживају у спортским догађајима који ће се од септембра дешавати у оквиру општинске лиге.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB