Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Полицијска станица у Жагубици добила радар

 Policijska stanica u Zagubici dobila radarАгенција за безбедност Саобраћаја Републике Србије у сарадњи са Министарством унутрашњих послова реализује пројекат „Брзина“, који у највећој мери указује на најчешће узрочнике  саобраћајних незгода, а то су  прекорачење брзине, односно неприлагођена брзина и вожња под дејством алкохола.

У циљу подизања свести о безбедности у Саобраћају и сходно реализацији поменутог Пројекта полицијска станица у Жагубици добила је радарски уређај, а општину Жагубица су 30.октобра посетили Јасмина Милошевић, директор Агенције за безбеднос саобраћаја са сарадницима и Срђан Лазић, начелник Полицијске управе Пожаревац са сарадницима, и том приликом разговарали са председником општине Сафетом Павловићем. Истичући значај  уређаја дариваног полицијској станици у Жагубици, Павловић је упутио захвалност и упозорио грађане да поштују мере ограничења.

Захвалност  је упутио и Саша Туфегџић, начелник Полицијске станице Жагубица, док се испред Полицијске управе Пожаревац, присутнима обратио Драган Ристић, полицијски саветник Одељења саобраћајне полиције Пожаревац.

Јасмина Милошевић, директор Агенције за безбедност саобраћаја, у обраћању  је посебно подвукла да возачи никако не седају за волан уколико су конзумирали алкохол.   

Мештани су такође на поклон добијали едукативни и пропагандни материјал и опрему, како би у саобраћају били што безбеднији, а радарски уређај, дариван полицијској станици свакако ће безбедности допринети у великој мери.

У сусрет предстојећим празницима, такође је важно подсетити возаче, да од 01. новембра ступа на снагу обавезна употреба зимске опреме и наравно уз све то неизмерно поштовање саобраћајних прописа.  

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji