POPLAVE2018 RESENJA

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

Exchange 4 176

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Отворене нове установе образовања и културе и нови производни погони

 Sredjen Dom kulture u LazniciУ склопу обележавања Дана општине Жагубица, 25. септембра, захваљујући великом ангажовању локалног руководства општине и доброј сарадњи председника општине Сафета Павловића, са ресорним Министарствима Владе Републике Србије, означен је завршетак неколико крупних пројеката од великог интереса за грађане општине Жагубица.

Отворене су установе образовања и културе, нови погони за нова радна места и асфалтирани путеви. Једна од установа која је добила потпуно нови изглед свакако јесте и Техничка школа у Жагубици, чија је реконструкција завршена. Врпцу су поводом свечаног пуштања у рад адаптираног објекта пресекли Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица и Миле Перић, председник Скупштине општине.

Сигурно је да су и ученицима и наставном особљу омогућени бољи услови за рад реализацијом поменутог пројекта, а све уз свесрду подршку локалне смоуправе које улаже огромне напоре да побољша живот мештана у свим насељима.

Тако је поводом дана обележавања општине Жагубица, Сафет Павловић, председник општине у пратњи Оливере Пауљескић, председника Скупштине општине, и најближих сарадника, обишао нови погон фирме Д.О.О “Амбалажерка” из Бегаљице у насељу Осаница.

Уз подршку локаног руководства, а у интересу искључиво мештана општине Жагубица, отварање могућности за нова радна места је корак више ка развоју општине Жагубица,а у том циљу окончани су и реализовани Пројекти реконструкције и адаптације Дома културе у Лазници, и реконструкције и адаптације пута Лазница – Жагубица преко засеока Каменица чије је отварање уприличено такође 25. септембра, на Дан ослобођења општине Жагубица.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

budža1

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji