Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Почетак школске 2018 / 2019

 Pocela skolska 2018 2019 godinaПрви школски дан у 2018. години, коме су се понајвише обрадовали ђаци прваци, у општини Жагубица, протекао је уз дечије осмехе, углавном весело.

Неизоставни дочек првака приређен је у готово свим школама и подручним одељењима, па тако и у Oсновној школи “Моша Пијаде”. Старији ученици су извели кратак програм и тако на најлепши начим најмлађим другарма пожелели добродошлицу а поздравни говор упутила је и Сунчица Јовић, директор школе.

Након свечаног пријема ученика првог разреда подељени су и пакетићи са школским прибором најмлађим полазницима, ђацима првацима, дар издавачке куће „Нота“ из Књажевца,  које је у школи “Моша Пијаде” у Жагубици  и „Јован Шербановић“ у Лазници, у присуству директора и учитеља, доделио Душан Милосављевић, помоћник председника општине Жагубица, као и у Oсновној школи “Јован Шербановић” у Крепољину, где су поклоне делили Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица и Горан Милинковић, директор поменуте установе.

Поред матичних одељења поклоне су најмлађи ученици добили и у подручним одељењима свих школа у општини.

Уз најбоље жеље за срећан почетак одржани су и родитељски састанци , како би се ђаци и родитељи што боље упознали са градивом и програмом који их очекује у овој школској години.  

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji