Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Помоћ Компаније „Бонима“ грађанима Жагубице

 Kompanija BONIMA podelila 20 vaucera poplavljenima u ZagubiciПоред донације коју је недавно грађанима Жагубице, угроженим у поплави, упутила канадска Компанија “Авала ресурс“, контигент помоћи у намештју је дана 30. августа 2018. године,  доделила и компанија намештаја “Бонима” из Пожаревца.

Бојан Симоновић, власник Компаније намештаја “Бонима”, у присуству Предрага Ивковића, заменика председника општине Жагубица, поделио је 20 ваучера грађанима, са жељом да и даље купују намештај и обнављају своје домове, али да их више никада не задеси оваква катастрофа и не затреба им хуманитарна помоћ.

Како је истакао Симоновић, у Жагубици је први пут, и веома је импресиониран околином и добрим људима са којима се сусрео, а посебно срећан што је дошао са најбољом и најискренијом намером да помогне.

Локална самоуправа општине Жагубица и чланови Штаба за Ванредне ситуације и даље изналазе начине да свим грађанима угроженим у поплави 02. августа, пруже подршку и да свима подједнако, колико је то могуће, изађу у сусрет.   

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji