Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Почело асфалтирање пута Жагубица –Лазница преко Каменице

 Asfaltiranje puta Žagubica Laznica preko KameniceРадови на реконструкцији пута у засеоку Каменица који повезује насеља Лазницу и Жагубицу одвијају се пуним интензитетом.

Како је истакао Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица, који је заједно са представницима Месне заједнице „Јединство“ обишао терен, у току је завршна фаза планираних активности, асфалтирање, на овој деоници чија је укупна дужина 5205 метара.   

Ивковић је такође посебно подвукао да се радови не изводе, како многи говоре и мисле само пред изборе и нагласио да се, иако није изборна година, посао и на осталим правцима обавља веома динамично и то по готово свим насељима.   

Прилику да се захвале свима који су учествовали у реализацији комплетне реконстукције пута Лазница –Каменица – Жагубица, искористили су и Горан Кркић, секретар у Савету Месне заједнице  у Лазници, као и Љубиша Микуљевић, повереник  у Месној заједници „Јединство“.

Уједно су и именовали све мештане који нису дали новац, тачније нису партиципирали средства за поправку ове деонице и нису суделовали у целој ситуацији.

Завршетак радова на поменутој деоници, уколико временски услови дозволе, по речима извођача радова, оптимално се очекује за 10 – так  дана.  

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji