Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Компанија „Авала ресурс“ донирала први контигент помоћи за Жагубицу

 Kompanija Avala resurs donirala prvi kontingent pomoćiКанадска компанија „Авала ресурс – Данди племенити метали“ испоручила је прву донацију у виду помоћи у намештају домаћинствима поплављеним 2. августа.

Нада Ивановић, менаџер за истражне просторе компаније „Авала“, истакла је да заједно са представницима компаније интензивно ради на доброј комуникацији са грађанством и првенствено са локалном самоуправом општине Жагубица, са којом гаје дугогодишњу сарадњу.  Такође је прецизирала да у датом тренутку није било полемике да ли ће помоћи или не, јер је одговор наравно био позитиван:

„Реаговали смо одмах, како бисмо обезбедили воду, а потом по процени Комисије за деловање у ванредним условима, како су нам рекли, било је најпрече да се обезбеде лежајеви. Одмах смо са компанијом „Симпо“ ступили у контакт  и они су у што краћем могућем року послали први контигент лежајева  који су имали на лагеру“, истакла је Нада.    

У нади да се елементарна непогода овакве врсте никада заиста и не понови Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица изразио је захвалност свима који добровољно помажу мештанима Жагубице  да поново од почетка почну да куће своје домове:

„Захваљујем  Компанији „Авала ресурс – Данди племенити метали“ што су се у рекордном року први одазвали и упутили прву помоћ, од 50 каучева, из компаније „Симпо“ становништву Жагубице. Позивам све компаније и предузетнике који су у могућноси да помогну како би се последице од поплаве што пре санирале. Тим поводом, подсећам, отворен је и динарски и девизни жиро – рачун, па ко је у прилици може помоћи и на тај начин“,рекао је Ивковић.

Ово је само један део помоћи дониран грађанима Жагубице од стране компаније „Авала“ која је стигла по захтеву Штаба за деловање у ванредним условима, а према списковима које је на терену правила Комисија за процену штете. Помоћ ће пристизати и надаље и свима ће се изаћи у сусрет, по приоритетима у зависности од угрожености домаћинстава.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji