Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Пакети помоћи грађанима општине Жагубица

 Paketi pomoci građjanima opštine ŽagubicaПомоћ грађанима Жагубице пристиже са свих страна, па тако и од стране Црвеног крста Србије. Први контигент помоћи у виду пакета хране и хигијене пристигао је у суботу 04.августа:

„Црвени крст Србије је на апеле Црвеног крста општине Жагубица и  локалне самоуправе, штаба за деловање у ванредним ситуацијама, определио хуманитарну помоћ која ће у првим тренуцима невоље која је задесила грађане бити подељена. У сталној смо вези са представницима Црвеног крста Србије и осталима, тако да ћемо све сто нам буде требало тражити. Следећи контигент помоћи стићи ће у понедељак, 06. августа“, рекао је Дејан Николић, секртар Црвеног крста општине Жагубица. 

Истог дана, када је и пристигла помоћ за грађане у виду пакета, хране и  хигијене, одржана је још једна седница Штаба за ванредне ситуације којом је председавао председник општине истовремено и Командант штаба где је константовано да се вода повукла и да што је најважније нема људских жртава. Чињеница је, како је речено, да су грађани једног дела насеља Жагубица претрпели велику материјалну штету, да је уништена инфраструктура, неколико мостова и око 600 објеката, а према последњим, незваничним информацијама евакуисано је 1 300 људи из својих домова. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji