Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Жагубица – дан после поплаве

 Dan nakon poplave u zagubiciДан после катастрофалне поплаве у Жагубици рашчишћава се терен и сумирају последице, а мештани уз помоћ екипа надлежних служби увелико чисте своје домове и спасава се оно што се спасти да.

Чини се да је тек након водене бијице настао главни ударац за власнике поплављених кућа кроз суочавање са реалном ситуацијом, с обзиром на то да има и породица са четворо деце које практично немају где. За њих и за све остале којима је помоћ било које врсте неопходна, у општини је формирана комисија која обилази терен и пописује штету, а дан после поплава на терену су били и преставници ресорног Министарства и локалне самоуправе – председник општине Сафет Павловић и државни секретар у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде, Велимир Станојевић.

У тренутној ситуацији још једном апел грађанима Жагубице и Сувог Дола да воду никако не користе за пиће већ само за техничку употребу, а чим буде потврђена бактериолошка и хемијска исправност воде, која се трнутно испитује у Заводу за јавно здравље Пожаревац, биће обавештени. До тада, водом за пиће могу се снабдети са цистерни постављених на неколико локација или користити флаширану из продавница.

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji