Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Проглашен победник турнира у Жагубици

 Finale turnira u malom fudbali u Zagubici 2018Турнир у малом фудбалу “Жагубица 2018” завршен је, по традицији, 31. јула. Играчи су се потрудили да љубитељима ногмета прикажу најбоље у дисциплини “Мали фудбал” и да уз ефектне голове подигну атмосферу и тако финално вече учине узбудљивијим.

Организатори турнира били су: Фудбалски Савез општине Жагубица, Спортски Савез општине и Фудбалски клуб „Хомољац“, уз генерално покровитељство општине Жагубица.

Поред екипе фудбалера „Клуб 64“ из Петровца, који су освојили турнир, у Жагубици, у категорији сениора другопласирана је екипа“ Хомољац“ Жагубица, а треће пласирани “Жика Бомба”. У конкуренцији пионира награде је делио Владан Лазић, директор Туристичке организације Жагубица и то: За треће место екипи „Легенде“, за друго екипи „Орлови“,а за прво место пионирима, фудбалерима „Жагубица“ из Жагубице. Новчане награде и медаље сениорима додељивали су Душан Милосављевић, помоћник председника општине, Томислав Милојевић секретар Скупштине општине и Дејан Тошић, председник Фудбалског Савеза жагубичке општине.

Утакмица за треће место завршена је резултатом 3 : 2 а финална 6: 0. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji