Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Потписани уговори за Јавне радове

 Potpisani ugovori za javne radove 2018Национална Служба за запошљавање је као и сваке године, расписала Јавни Конкурс за организовање спровођења Јавних радова на којима ће бити ангажована незапослена лица у 2018. години, а која се налазе на евиденцији Националне Службе запошљавања.

Програм Јавних радова намењен је радном ангажовању првенствено теже запошљивих незапослених лица и незапослених у стању социјалне потребе, ради очувања и унапређења радних способности незапослених, као и ради остваривања одређеног друштвеног интереса.

Са циљем да суграђанима помогне локална самоуправа општине Жагубица конкурисала је код Националне службе за запошљавање и тако у складу са финансијским средствима створила услов да се 14 лица радно ангажују на одређено време.

Уговори су потписани 30. јула у присуству Предрага Ивковића, заменика председника општине Жагубица, Радише Милошевића, руководиоца Одељења за привреду и економски развој и Смедереввке Буцкић, начелника Општинске управе која је и говорила о ефикасности самог Пројекта. 

Незапослена лица ће на пословима Јавних радова бити ангажована од 01. августа до 30. новембра.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji