Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Одржана XIX седница Скупштине општине Жагубица

 Odrzana XIX sednica Skupstine opštine ŽagubicaОдборници Скупштине опшине Жагубица одржали су XIX зеседање у уторак 24. jула. Седницом је председавала Оливера Пауљескић, председник Скупштине општине, а на Дневном реду укључујући и одборничка питања нашло се седам тачака.

Прва од њих била је Предлог Одлуке о Изменама и Допунама Одлуке о буџету, тачније Предлог за други ребаланс буџета за 2018. годину, који је образложио Влада Тодоровић, руководилац Одељења за финансије и буџет, истакавши при том да је исти проистекао због последица елементарних непогода и других  консеквенци које су се десиле у претходном периоду а које буџетом нису могле да се предвиде.

О детаљима везаним за ову тачку дневног реда такође је говорио и Дејан Николић, председник Савета за финансије, док је Радиша Милошевић, руководилац Одељења за привреду и економски развој образложио преостале тачке скупштинског заседања, а тичу се већ усвојене нове Одлуке о комуналним делатностима. Том приликом обухваћено је свих 14. тачака комуналних делатности за које се сматра да су од општег интереса а грађане општине Жагубица, осим четири које су изгласали одборници на XIX седници Скупштине, и то: Предлог Одлуке о обављању комуналне делатности зоохигијене, Одлуке о димничарским услугама, Предлог одлуке о управљању јавним паркиралиштима на територији општине Жагубица и Предлог Одлуке о комуналним делатностима.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji