Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Пријем званица у Завичајном музеју „Хомоља“

 Prijem zvanica u Zavicajnom muzeju u Zagubici Sabor 2018Првог Дана Сабора у Завичајном музеју Хомоља у Жагубици, између осталог, организован је и кратак програм где су гости имали прилике да уживају у изведби градског оркестра  побратимског града општине Жагубица, Пјотркофа Трибуналског, изворним песмама Милице Филиповић из Жагубице и инструменталима на хармоници у извођењеу Драгана Николића, дипломираног професора музике.

Такође је уприличена и додела награда од стране Српског друштва за тестирање и оцењивање меда из Београда а по Конкурсу за 2017 годину за пре стижну награду „Најбољи мед у Србији“.  Оцењиване су четири категорије меда: багремов, сунцокретов, медљика или шумски мед и  ливадски мед , а за Најбољи мед у Србији за 2017. годину проглашен је ливадски мед који су направиле пчеле Јовице Ђурића из Бајине Баште.

Општина Жагубица имала је привилегију да се награде доделе баш на Сабору „Врела Хомоља“ што је за локално руководство посебна част.  

Такође је приликом проглашења победника општини Жагубица и Удружењу пчелара “Хомоље мед”  додељена је и захваница од стране Комисије за тестирање и оцењивање меда,  за изузетну сарадњу и подршку .

Гости Сабора су након реализованих садржаја предвиђених сатницом, првог дана Манифестације, предвођени домаћинима, имали су такође прилике да погледају и неколико сталних поставки  изложби у Завичајном музеју  „Хомоља“.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji