Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Округли сто у оквиру Сабора „Врела Хомоља“ 2018

 Okrugli sto Geografska oznaka porekla proizvoda Sabor 2018Организовање округлог стола на тему "Географска ознака порекла производа и ревитализација задругарства у функцији развоја „Хомоља“ је такође садржај који је обележио први Дан Сабора окупивши велики број учесника.

У пуној сали Пчеларског центра говорили су представници општине Жагубица, представници Републичког Завода за интелектуалну својину, Привредне коморе, Задружног савеза, Регионалне развојне агенције, пословних банака и Факултета за еколошку пољопривреду, и то: Зоран Драгојевић испред Републичког завода за интелектуалну својину, Данијела Костић Тодић, директор пословног центра Комерцијалне банке Крагујевац, Слађан Рашић испред Факултета за еколошку пољопривреду, представници Министрства шумарства и водопривреде, као и проф. др Цвијан Мекић, председник Републичког жирија за оцењивање производа за доделу признања „Робна марка из Србије“ у оквиру Сајма „Етно хране и пића“.

Округли сто, у оквиру XVI Сабора „Врела Хомоља“, организовали су Општинска управа Жагубица, Одељење за привреду и економски развој и Одељење за финансије и буџет општине Жагубица. 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji