• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Председник Србије Александар Вучић посетио Крепољин

У оквиру кампање “Будућност Србије” председник Републике Србије Александар Вучић, је у суботу, 06. априла обишао Браничевски округ, а у овиру кампање и насеље Крепољин.

Срдачном дочеку  који су приредили  између 1000 и 2000 људи, председника Србије дочекали су  председник општине Жагубица Сафет Павловић и председник Скупштине општине Жагубица Оливера Пауљескић, са својим сарадницима и уваженим  гостима из региона.

Након дочека, на платоу испред  Дома културе у Крепољину, Александар Вучић, председник Србије, обратио се окупљенима :

“Бескрајно сам вам захвалан што сте у оволиком броју дошли. Да ми је неко рекао да ће бити толико људи, рекао бих му да је помешао државе, а не места и градове - рекао је Вучић грађанима у Крепољину, где је бораво у склопу посете Браничевском округу.

Такође им се захвалио за љубав коју показују према Србији.

„Ми ћемо знати да вам узвратимо пажњом и љубављу, према свим местима ваше општине - Хомољу, Жагубици... Позивам вас све, радне, вредне, поштене људе, младе и пензионере, све који то могу, да 19. априла дођете у Београд. Ми Београд нећемо да рушимо - већ да прошетамо и да им покажемо шта је Србија марљивих, вредних и поштених људи. Хомоље је један од најлепших делова наше земље. Уложићемо још више новца. Ово што сам рекао је почетак, не крај. Потребно је да се уложи много новца... Пресрећан сам што сте овде у оволиком броју. Први пут видите да је држава спремна да улаже у овај крај. Хоћу да се боримо да део људи који су отишли у иностранство вратимо у Србију“ - рекао је председник окупљенима.

Мештани нису крили своје задовољство, а топле речи  добродошлице, уз велику захвалност  за све  што је за Крепољин и општину Жагубица учињено у последњих неколико година, имали су прилике да искажу и приликом руковања са првим човеком Србије.

Следеће окупљање заказано је за 19. април у Београду, где су грађани позвани да са својим породицама и пријатељима дођу на скуп под називом “За пристојну и модерну  Србију “.   


© 2022 Општина Жагубица
design by XB