Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

„Караван безбедности’’ и у насељима Жагубица и Осаница

 Dan bezbednosti u saobracaju u BraničevuАгенција за безбедност саобраћаја у сарадњи са ТП „Арива“ и Министарством унутрашњих послова Републике Србије, у петак, 8. јуна, организовала је акцију „Дана безбедности у саобраћају у Браничевском округу“ и том приликом тзв ‘’караван безбедности’’ посетио је насеља Жагубицу и Осаницу.

Цео догађај је реализован кроз низ активности где је аутобус избрендиран порукама о безбедности у саобраћају, обилазио насеља од Пожаревца до Жагубице, са представницима Агенције, МУП-а и Ариве. На више пунктова се комуницирало са грађанима и делили се пригодни поклони намењени свима: од најмлађих до најстаријих учесника у саобраћају.

Најмлађи ће сада моћи да се возе у новим ауто седиштима за децу које су добили њихови родитељи, моторциклисти се могу похвалити новим кацигама и флуоресцентним прслуцима, а трактористи ротационим светлима и троугловима који ће свакако допринети већој безбедности, а подељен је и комплетан промотивни и едукативни материал намењен свим учесницима у саобраћају.

О значају поменутих активности говорили су Јасмина Милошевић, директор Агенције за безбедност саобраћаја, представници предузећа „Арива“, као и Сафет Павловић, председник општине Жагубица.

Сафет Павловић, председник општине Жагубица, обратио се такође и представницима медија, где је истакао изузетну сарадњу са организаторима акције подвукавши њен значај.

Циљ активности јесте подизање свести о неопходности безбедног понашања младих људи који својим примером треба да утичу на све учеснике у саобраћају и шире идеју безбедних друмова у Србији.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji