Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

XVIII Седница Скупштине општине Жагубица

 18 Sednica SO Žagubica 2018Предлог Одлуке о завршном рачуну буџета општине Жагубица за 2017. годину, Предлог Одлуке о измени Одлуке о месним заједницама на територији општине Жагубица и Предлог Одлуке о именовању повереника Месних заједница на територији општине, само су неке од једногласно усвојених тачака Дневног реда XVIII седнице Скупштине општине Жагубица одржане у понедељак, 11. jуна, уз присуство 20. одборника.

Прву тачку скупштинског заседања образложио је Влада Тодоровић, руководилац одељења за финансије и буџет општине Жагубица, док је Предлог Одлуке о именовању повереника Месних заједница на територији општине образложио Предраг Ивковић, заменик председник општине Жагубица.

На седници су усвојени и Извештаји о припремљености система одбране од града на територији радарског центра ''Петровац'' за овогодишњу сезону, Извештај о пословању Јавно – комуналног предузећа ’’Белосавац’’ и Извештај о раду Црвеног крста Жагубица за 2017. годину о коме је говорио је Дејан Николић, директор ове организације, искористивши прилику да мештане општине упозна са новинама у организацијском погледу када је добровољно давање крви у питању.

Ефикасност у раду обележила је и друго скупштинско заседање у 2018. години, којим је председавала Оливера Пауљескић, председникСкупштине општине. Седници је осим одборника и заменика председника општине, присуствовала и Смедеревка Буцкић, начелник Општинске управе са сарадницима.

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji