Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Ускоро радови на путу Лазница – Каменица – Жагубица

 Uskoro radovi na asfaltiranju puta Laznica Kamenica ŽagubicaОпштина Жагубица аплицирала је за финансијска средства код Министарства привреде, за изградњу деонице пута од насеља Лазницe до Жагубице, преко Каменице, по основу kонкурса које је расписало поменуто Министарство јула месеца 2017. године.

По основу Јавног позива, а у склопу реализације Пројекта „Градимо заједно“ средства су одобрена, па је с тим у вези,дана 30. маја 2018. године уследило и потписивање уговора.  

Уговор је са представницима Министарства и извођачима радова, који су имали најповољнију понуду и изабрани су на спроведеном тендеру, потписао заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић.

Радови ће захтевати максимално ангажовање, а с обзиром да предстоји лепо време, Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица, изразио је наду да ће се активности спровести без проблема. Према најавама, извођач ће бити уведен у посао за око 15 – так дана , када се на градилиште очекује и долазак представника Министарства привреде Србије.  

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji