• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Запажени резултати Спортског удружења „Пантери 012“

Карате секција Спортског удружења “Пантери 012” општине Жагубица је у протекле две недеље учествовала на три значајна такмичења и направила запажене резултате.

Најпре је 24. фебрура у Баточини одржан Гран При Српске карате Уније на којем је учествовало шест такмичара удружења који су освојили укупно седам медаља - 3 златне, 3 сребрне и 1 бронзану. Затим је 03. марта у Бору одржан „Макото куп“ где је учествовало 13 такмичара удружења, који су освојили укупно 12 медаља - 5 златне, 4 сребрне и 3 бронзане.

У недељу 10. Марта, одржано је у Краљеву Међународно такмичење „Краљевачки победник“ које је окупио више од 400 такмичара из 40 клубова, такође је учешћем обогатило и Спортско удружење “Пантери 012” из општине Жагубица, где је наступило 13 такмичара који су освојили 3 златне, 1 сребрну и 8 бронзаних.

Најуспешнији  каратисти на протеклим такмичењима били су Пауцановић Лазар, Јаношевић Душан, Којадиновић Софија и Неговановић Ива, а на последњем Међународном такмичењу у Краљеву, посебно су се још истакли Максић Наташа, Милинковић Анастасија и Миловановић Драгана.

Тренер Томислав Јелић, честитао је свим члановима на постигнутим резултатима и успесима, и пожелео пуно среће на предстојећим надметањима, од којих  ће следеће бити у недељу 24. марта у Голубцу, где ће се одржати Балканско првенство.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB