Exchange 4 176

Zavicajni muzej Homolja Zagubica logo

connecting europeans logo2

OZAKONJENJE OBJEKATA

godina preduzetništva1

 

NACRT RSRR 2016 2020

Школа фудбала “Горњак“ прославила годишњицу успешног рада

 Škola fudbala GornjakШкола фудбала „Горњак“ из  Крепољина, 17. маја, на Спасовдан, прославила је годишњицу постојања и успешног рада.

Бојан Најдановић, председник Фудбалске школе и Фудбалског удружења „Горњак“  Крепољин, истакао је да  су се некадашње активности крепољинског фудбалског клуба у оквиру „Спасовданских сусрета“,  заснивале првенствено на одигравању дерби утакмица између  Фудбалских клубова Звезде и Партизана и изразио очекивања да ће бар неколико садашњих полазника школе израсти у врхунске фудбалере.

У школи „Горњак“ гравитира око 50 детета узраста од 2003. до 2011. годишта који су у три одигране пријатељске, ревијалне утакмице, показали део знања стеченог за протеклих годину дана.

Да локална самоуправа помаже спорт и све активности у тој области, довољно говори и присуство представника руководства на обележавању годишњице Фудбалске школе „Горњак“, где је Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица, похвалио младе фудбалске наде и честитао је годишњицу у име председника општине Жагубица Сафета Павловића и у своје лично име уз жељу да уз постизање добрих спортских резултата раде дуги низ година. 

 

Statut opstine-dugme

Strategije-dugme

prostor urban 1

test

Vazni telefoni-dugme

informator

documents2

 

vatrogasci 1

IPA logoFinal

ПИТАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА 2

galerija starih fotografija

Услужни сервис грађана2

Turistička-logo

rra bp

GIS

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ 3

.

Скупштина Општине Жагубица

Трг Ослобођења 1

012/7643-153

opstinazagubica@ beotel.net

Logo donji